BG Service Center

Professionelt arbejde

NYT GEAR TIL VÆRKSTEDET

BG 12Q VIA renser hurtigt og effektivt bilens dieselpartikel filter. Sod og aflejringer fjernes uden at skulle afmontere filtret. Endnu et effektivt verdens patent fra BG produkter.

EFFEKTIV KØLESYSTEM

BG CT4 kølervæske transfussionssystemet der effektivt, og helt uden demontering, renser og udskifter den brugte kølervæske fra bilens kølesystem.

BG PXT2 PERFORMANCE EXCHANGE

En unik maskine der løser to vigtige funktioner i én for den professionelle mekaniker. Automatgearkasse og servostyring. Den indbyggede computer hjælper dig gennem alle trin i processen.

AUTOMATGEARKASSE RENSNING

BG PF5 "Power Flush and Fluid Exchange System", opløser og fjerner skadelige aflejringer og udskifter den oxiderede ATF effektivt og hurtigt. Det perfekte system til et velassorteret værksted.

Suveræn brændstof økonomi

BG Denmark forhandler en stærk serie af professionelle produkter til både benzin og diesel biler. Med BG Denmark får din kundes bil livet tilbage, både ydelse og brændstof økonomi bliver forbedret.

Livslang holdbarhed

BG Produkter er det eneste du som professionel mekaniker har brug for, når du ønsker at din kundes bil skal holde i lang tid. BG er den rigtige partner hvis du vil sikre, at dine kunders kommer tilbage for at få bilen vedligeholdt.

Perfekt gearskifte

Uanset om din kunde har manuel eller automatisk gearskifte i sin bil. Har BG Produkter den helt rigtige løsning. Med BG Products forlænger du dine kunders bils levetid betragteligt.

​Om BG Denmark

BG Denmark er en virksomhed der altid yder den optimale service pakke, med et stærkt produkt til auto, landbrug og marine branchen. Vores fokus er udelukkende på business to business markedet, og vi henvender os udelukkende til erhvervskunder. Hvis du er privat kunde kan du kontakte en af vores forhandlere, der altid er villig til at hjælpe dig.

Vores formål er at være førende i forhold til udviklingen af højteknologiske produkter der sikrer vores kunder en klar fordel i forhold til at få kundens bil, lastbil eller båd til være i optimal tilstand. Vores kunder skal opfatte os som en professionel, troværdig og faglig kompetent samarbejdspartner, der altid overholder sine aftaler. I alle vores leverancer vil vi til enhver tid kunne levere produkter der overstiger kundens egne forventninger.

Auto-Elektro ApS
Haderslevvej 117
6000 Kolding
Telefon 7552 7555
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.